Over mij

Ik ben Irma de Vries. Officieel Transformational Cupping Therapeut, Yoga docent en Ademcoach. Ik ga energetisch en intuïtief met jou aan de slag om je van vraagstukken, klachten of twijfels af te helpen. Ik laat jou ervaren hoe je weer terugkomt in je eigen flow, zodat je weer kunt ervaren, zien en voelen hoe het voor jou hoort te zijn. 

In 2016 heb ik zelf kennis gemaakt met de wereld van yoga, een stap waarvan ik niet wist dat het zoveel goeds zou doen en betekenen voor mezelf. Dat stukje uitdaging, zowel fysiek als mentaal in lessen maar tegelijk ook rust vinden en bewust zijn van écht voelen, gedachtes en intenties. Terug te komen bij jezelf in zo'n energieke en veelzijdige 'wereld' van yoga, wat dat ook mag zijn voor eenieder. Dat voelde zó goed!

De wereld van yoga is groot, voor mij hoort daar ook bij het bewust zijn van je lichaam, je levensenergie en écht contact met jezelf. Ik heb de verdieping gezocht in lichaamswerk, ademhaling en energie-uitwisseling. Hiervoor heb ik mijn diploma's en certificaten gehaald voor Ademcoach, Reiki1 en een prachtige (nr 1 wereldwijde) opleiding tot officieel Transformational Cupping Therapeut, waar ik enorm trots op ben, omdat hier gewoonweg zoveel resultaat mee te behalen valt. Een prachtige mix van goed voor jezelf zorgen door middel van voeding, resetten van het lichaam, beweging, ademhaling en deze transformerende cupping behandeling om alle onnodige ballast letterlijk weg te nemen bij je is een mix waar ik volledig achter sta en je graag mee help.

Ik beleef deze technieken en methodes met mijn hart en ben helemaal 'hooked'! Hierdoor is Your Flow ontstaan, waar alles samenkomt. 

Your Flow werkt met een holistische visie en bekijkt de mens in zijn totaliteit. We kijken samen naar de oorzaak van je klachten en stellen een persoonlijk behandelplan op. Ik laat je ervaren, in zowel de yogalessen als de cupping behandelingen, wat het met jou kan doen, door echt te voelen en toe te laten. Je bent welkom om bij mij je volledige zelf te zijn. 

Ben je klaar om je lichaam en geest te transformeren?

Neem gerust contact op met Your Flow voor een vrijblijvend intakegesprek.
Liefs!


Maak hier je afspraak