Algemene Voorwaarden

Om de sessie/behandeling zo soepel mogelijk te laten verlopen hanteer ik een aantal voorwaarden. Door de afspraak te maken voor een sessie/behandeling gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden: 

- Your Flow is gevestigd te Legedyk 4 (8935DG) en geregistreerd in het handelsregister onder nummer 92931014.

- Tijdens een eerste sessie/behandeling zal ik kort een aantal vragen stellen ter kennismaking en om eventuele klachten te inventariseren. Aan de hand hiervan stellen we eventueel een behandelplan op. 

- Your Flow zal de inhoud van de gehele sessie/behandeling als vanzelfsprekend vertrouwelijk behandelen.  

- U begrijpt dat Transformational Cupping, yoga, adem- en energiewerk geen vervanging is voor medische zorg. U zult eventuele huidige medische behandeling(en) inclusief medicijnen voortzetten en nimmer starten of stoppen zonder adequaat advies van een medisch bevoegde professional. Your Flow is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik. 

- Alleen in overleg en met goedkeuring van uzelf kan ik eventueel met uw behandelend arts contact opnemen.

- U wordt vriendelijk verzocht om vóór aanvang van de sessie/behandeling, mobiele telefoons, piepers e.d. uit te schakelen of op stil te zetten. 

- Hygiëne is belangrijk bij Your Flow, kom fris naar uw geplande afspraak en draag liever geen sterk geurende deodorant of parfum. 

- Your Flow is niet verantwoordelijk voor en u kunt geen rechten ontlenen aan, resultaten die voortvloeien uit de sessie/behandeling. 

- Your Flow behoudt zich het recht om de prijzen te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden vooraf aangekondigd. De actuele geldende prijzen staan altijd op de website.

- Wederzijds respect in een veilige sfeer voor zowel u als mij is een vanzelfsprekendheid tijdens een sessie/behandeling.  

- Seksueel gedrag c.q. seksueel getint gedrag wordt door Your Flow niet getolereerd. Dit gedrag heeft als gevolg dat u de praktijk per direct verlaat en ook niet meer welkom bent.

- Er zijn een aantal contra-indicaties van toepassing op de aangeboden sessies/behandelingen. Bespreek klachten dus altijd op voorhand en vraag bij twijfel altijd advies bij uw eigen arts of medisch bevoegd professional.

Algemene voorwaarden geldend voor de yogalessen vindt u hier

Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u dat Irma de Vries/Your Flow nooit aansprakelijk kunt stellen voor enige gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een sessie/behandeling.Annuleringsbeleid:


Bij annulering tot 48 uur voor aanvang van de afspraak bent u geen kosten verschuldigd. 

Bij annulering 24 uur voor aanvang van de afspraak bent u 50% van het bedrag voor de behandeling verschuldigd. 

Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak bent u 100% van het bedrag voor de behandeling verschuldigd. 


De sessies dienen contant of middels een betaalverzoek via betaalapp direct na de behandeling te worden afgerekend.Privacy omtrent het gebruik van persoonlijke gegevens: 


De gegevens die worden verzameld (zoals uw naam, telefoonnummer en e-mailadres), worden gebruikt om rechtstreeks met u te communiceren.

Alle persoonlijke gegevens die u verstrekt, worden enkel voor de praktijk gebruikt en niet doorgegeven aan derden zonder uw toestemming.

Door een persoonlijk dossier aan te maken, kunnen we samen een behandelplan opmaken en eventuele veranderingen noteren. U hebt het recht om te allen tijde uw dossier in te kijken en uw gegevens aan te passen.